En daekbranche i forandring!

Dækbranchen har set ens ud i mange, mange år, men nu er der forandringer i gang. Flere køber dæk online, i og med at onlinebutikker som GoodGrip.dk gør det nemmer at handler online! I forhold til dækbranchen inden dæk blev handlet online, er der allerede sket en helt masse, men de største forandring ligger stadig . . . → Read More: En daekbranche i forandring!

Vælg dækværksted. Hvordan ved man, hvilket dækværksted man skal vælge?

Valg af dækværksted : Når det kommer til udskiftning af dæk, gælder det om at tænke på, hvem du vil have til at hjælpe dig, med at skifte dæk. Hvilket værksted bør du gå til? Et dækværksted kan variere meget i kvalitet, og der findes lige fra rigtig gode til mindre gode dækværksteder. Risici ved . . . → Read More: Vælg dækværksted. Hvordan ved man, hvilket dækværksted man skal vælge?

Lave priser på daek og daekmontering naer dig

Dæk på internettet Dæk skal købes på internettet!. I hver fald hvis PRIS, BEKVEMMELIGHED og DET RETTE VALG er vigtigt. GoodGrip.dk er førende indenfor dæk og fælge på internettet i Norden – besøg os. Vi har altid et godt tilbud!

Dæk og pris Hvis prisen er vigtig for dig, skal du købe på internettet. GoddGrip.dk . . . → Read More: Lave priser på daek og daekmontering naer dig

Hvordan kan du snyde dine naboer

Tjen penge ved at vise dine feriefotos

Har du sidder i et kontor ligesom mig, eller er du ude og fejre ferie? Jeg har selv haft to fornøjelige uger, hvor den ene blev brugt på en ø i øgruppen Stockholm og de andre her og der, alt fra Tystberga i Nyköping til svimlende forlystelser i Gröna Lund. Der har været mange store . . . → Read More: Tjen penge ved at vise dine feriefotos

Beskyttende Cover til iPhone 3G med Deck Design

 

Dette er stadig et beskyttende dække til iPhone 3G Case-Mate Vroom Tire slidbanemønster sag. Bagsiden af mobiltelefonen har en dækmønsterbetegnelse, som ser rigtig cool ud. Beskyttelsen sker ved 100% slagfast gummi og dæk mønster gør det sværere at slippe ud af hånden. Kan bestilles fra Amazon for $ 15.

. . . → Read More: Beskyttende Cover til iPhone 3G med Deck Design

Pirelli er et stærkt brand

Pirelli eller Sony .. som brand er stærkest ..?

Køb dæk hos Tyremate.com

Det er både billigt og nemt at købe dæk hos Tyremate.com, også selvom du ikke ved så meget om dæk eller fælge.

Vi hjælper dig med at finde passende sommerdæk, vinterdæk og fælge, og du kan spare op til 40 % sammenlignet med dit lokale dækcenter. Vi fører dig trin for trin fra valg . . . → Read More: Køb dæk hos Tyremate.com

Pagani Vs Ferrari på Nürburgring

Vi troede, vi havde set den hurtigste omgang på den tyske Nürburgring banen som Ferrari kørte en af vores race i 7 minutter med sin Ferrari 599 XX på 6,58. Den nye rekordholder er nu en anden italiensk producent, Pagani Zonda F, som onsdag løb 11 sekunder hurtigere end Ferrari.

For dem af jer, der . . . → Read More: Pagani Vs Ferrari på Nürburgring