Vaelg daek – nu kan du faa hjaelp til at vaelge vinterdaek

At vælge dæk – lige nu vinterdæk – kan være alt fra rigtig let til meget besværligt, alt efter hvor megen energi man lægge i at vælge dæk. At få fire runde sorte vinterdæk på bilen er enkelt. Men at vælge dæk efter alle kunstens regler er et stort arbejde. Du kan læse mere om det her i vores dækskole men først har jeg nogle gode råd.
Vælge dæk – hvad passer til min bil?
Først og fremmest skal du vide hvad der passer på din bil for at kunne vælge dæk. Mange forskellige dæk passer selvfølgelig, og det vigtigste parameter er tommestørrelsen på dine fælge.
Hvis du tidligere har skiftet fælge eller har købt en sportspakke eller lignende til bilen er det sikrere at kontrollere dimensionerne på din bil (brug gerne GoodGrips mål som du printer ud og flyder ganske enkelt dine data ind), og derefter bruge vores produktsøgning inden du vælger dæk. (og vi har 100% pasningsgaranti – passer hjulet ikke, får du pengene tilbage!).
Vælg dæk – hastighedsindex
Når du er sikker på størrelsen på dækket er du KLAR – hvis du vil gøre livet enkelt – bare bestem dig for hvor mange penge du vil bruge. Hvis du vil være grundig, skal du dog bestemme dig for hastighedsindex og belastningsindeks for at kunne vælge dæk.
Hastighedsindeks viser den maxhastighed som dækket er lavet til. Belastningsindexet matcher den maximale belastning (i kilo) for et dæk ved den hastighed, som matches ved hastighedssymbolet – de to hænger altså sammen! Det kan jo være fristende at købe et billigere dæk med lavere hastighedsindeks. Men gør det ikke!
Risikoen du løber, hvis du kører med de forkerte dæk kan have uoverskuelige konsekvenser. En forkert hastighedsindeks kan betyder at din bil stabilitet bliver ringere, og det kan øge chancerne for at du ender i et uheld ved høj fart.
Her et citat fra Auto Motor & Sport omkring hastighedsindekset: ”.. hastighedsindeks siger en del om dækkets karakter og der er fordele ved at vælge en V-dæk (= hastighedsindeks 240 km/h), selvom man ikke har en bil som har 240 km/h som topfart.”
Vælg dæk – varemærke
Der findes masser af forskellige dækmærker – og mange af dækkene kommer fra samme fabrik. Det grundlæggende er at bestemme sig for hvor meget man vil betale, og hvilket niveau af sikkerhed, præstation og holdbarhed man vil have. Generelt kan det siges at vælger man et dæk med en kinesisk navn, får man dårligere kvalitet, og betaler man mere og køber et dæk af et kendt mærke, får du højere kvalitet.
Vælg dæk – vær køber
Flere og flere indser fordelene ved at købe sine dæk på internettet. Der findes nogle større aktører – google rundt og vælg den som føles rigtig. Naturligvis vil vi anbefale GoodGrip.dk. Vi den største online butik for dæk på nettet i Norden og vores fokus adskiller sig fra mange andre ved at vi stræber efter at gøre det så enkelt som muligt at vælge dæk! Vi  arbejder  meget med kategorisering af produkterne, og vi udvælger de dæk, som vi ved er gode! Det betyder at når du ved hvad der passer til dig, får du et udvalg af dæk præsenteret. Du kan givetvis søge videre i vores brede sortiment, men vi anstrenger os for at vælge dæk som vi kan stå for. Der findes så meget at vælge imellem, at det bliver en umulig opgave. Derfor vælger vi dæk som vi selv ville køre på!
Desuden er det vores ambition at tage hånd om dig hele vejen. Vi har en kundeserviceafdeling med 12 medarbejdere, som bare er til for at sikre at alt bliver som du har tænkt dig. Giv os chancen – du kommer ikke til at fortryde det!

ps: dæk og dæk .. vælge og vrage .. Valg og vælge, hvor skulle du måske spørge? Hvordan skal man vælge? Kan du vælge? Svært at vælge? Nemt at vælge? Vælge et hurtig, billig valg, vælge dyre, vælger performance, vælger kvalitet, skal du vælge ydelse, skal du vælge mærke, vælge den type dæk .. hvilke dæk du end ønsker, hjælper vi dig!
pss: Du ved vel at vi har dæk til alle mulige biler..
Vil hjælper dig til med:
• Dæk Volvo
• Dæk BMW
• Dæk Citroen
• Dæk Nissan
• Dæk Golf
• Dæk Opel
• Dæk Ford
• Vælge dæk som passer
• Vælge dæk som er gode
• Vælge dæk som er billige
Kom til GoodGrip.dk

2 comments to Vaelg daek – nu kan du faa hjaelp til at vaelge vinterdaek