Lave priser på daek og daekmontering naer dig

Dæk på internettet
Dæk skal købes på internettet!. I hver fald hvis PRIS, BEKVEMMELIGHED og DET RETTE VALG er vigtigt. GoodGrip.dk er førende indenfor dæk og fælge på internettet i Norden – besøg os. Vi har altid et godt tilbud!

Dæk og pris
Hvis prisen er vigtig for dig, skal du købe på internettet. GoddGrip.dk er normalt op til 40% billigere end de store kæder. Vi har et meget større udvalg end et enkelt værksted, og vi er helt uafhængige af varemærkerne sammenlignet til de store kæder.

Dæk og bekvemmelighed
Når du handler dæk på internettet kan du i ro og mag læse al den information du behøver. Du kan læse om dæk, sammenligne priser, læse om produktegenskaber, leverandørenes information, tests af dæk og anmeldelser fra andre kunder. Du kan se film om dit dæk og du kan se hvilke dæk der mest populære.
Dæk og det rette valg? På et værksted får du et meget snævert udvalg. Værkstederne på satse på nogle enkelte dæk og forsøge at sælge dem. Ellers har de for mange dæk i butikken i forhold til, hvor mange de sælger. De store kæder fokuserer også kun på et enkelt varemærke – mest fordi de alle sammen eges af nogle store dækproducenter. På GoodGrip.dk har vi et fantastisk stort udvalg og et bredt sortiment – du kan være sikker på, at vi har et dæk, der er perfekt til dig! Men frem for alt er vi dygtige til at stille dig de rigtige spørgsmål, så vi kan finde ud af, hvilket dæk er passer til dig.

Dæk og det rette udvalg af dæk
På et værksted får du et et meget begrænset udvalg. Værksteder må satse på nogle få udvalgte dæk og forsøge at sælge disse. Hvis værkstedet køber et stort udvalg hjem, så risiker værkstedet at brænde ind med mange dæk. Selv de store værkstedskæder fokuser på udvalgt dæk varemærker – mest fordi de ofte ejes af en af de store dæk producenter. På GoodGrip.dk har vi et stort og bredt sortiment – du kan være sikker på at vi har et dæk som er perfekt for dig! Men frem for alt er vi dygtige til at svare på alle spørgsmål du måtte have omkring dit hjulskifte. Vi foreslår et dæk baseret på, hvad der er dine prioriteter er, og så giver vi dig et lille udvalg af dæk, som vi ved er gode køb for dig. Du kan selvfølgelig altid kigge på hele vores sortiment og selv træffe et valg.

Dæk er et lavinteresseprodukt
Dæk til bilen er oftest ikke så interessante. De står der, gør sit job og man behøver oftest ikke tænke på dem. Og pludselig er det tid til at skifte dæk ud igen. Det er blevet vinter og så skal vinterdækkende(http://www.goodgrip.dk/vinterdaek) frem. Så er dæk pludselig igen på dagsordenen, selvom det oftest er noget de fleste udskyder til sidste øjeblik. Forestil dig nogle dæk, som aldrig behøvede udskiftning, og som aldrig blev slidt. Sådan nogle ville sandsynligvis sælge ganske godt – men kun én gang.. Samtidig bliver dæk også et problem, når de fleste bare gerne vil have det overstået hurtigst muligt. Man vil måske ikke have hvilke som helst dæk, men uanset præferencer, så er det svært at vælge. Når du er færdigt, og dine nye dæk er på plads falder de i glemslen igen. Hvor vil jeg hen? Jo, vi der arbejder i branchen skal fokusere på at gøre livet så let som muligt for dem, der har brug for nye dæk, dem der har brug for at udskifte dæk på grund af sæsonen, og for dem, der har problemer. Det kan dreje sig om bekvemmelighed, når de skifter dæk, udvælgelse når de køber, prissætning og vejledning efter købet. Vi er ikke i dækbranchen – vi er i  ”bekvemmelighedbranchen” – enkelhed, hurtighed og sikkerhed.

Dæk er et højteknologisk produkt
Dæk ligner måske noget der er let at fremstille. Intet kunne være længere fra sandheden!
Dæk er en sammensætning af flere komponenter, som bygges op på en tromle og siden presses sammen under varme og tryk. Varmen i processen er med til at skabe en ”polymerisk reaktion” sådan at gummiet i de forskellige lag skaber lange elastiske molekylder. Disse polymere skaber en elastisk kvalitet som gør at dækket kan klare at komprimeres i området der er tættest på vejbanen og derefter gå tilbage til din oprindelige form i under høj hastighed. Jeg kunne fortsætte i det uendelige med at beskrive hvordan dæk fremstilles, de forskellige komponenter i et dæk, hvilke materialer man bruger i dæk, hvordan de forskellige gummiblandinger smelter sammen til et dæk. Vil du læse om halo-butyl gummi, permeabilitet, rayon, nylon, polyester og kevlar.. Eller antiozonanter, trækstyrke, legeringer og så videre. Lad os bare sige, at dæk er en kompleks størrelse og meget mere end bare rundt. Holdbart men smidigt, forskellige temperaturer og forskellige hastigheder.

Dæk påvirker miljøet
Alle dæk slides efterhånden som de anvendes. De partikler som slides bort fra dine dæk, påvirker miljøet og derfor gælder det om at vælge så lidt miljøskadelige hjul som muligt. På den måde minimeres miljøpåvirkningen. Det gummikomponent som er mest negativ for miljøet er de såkaldte højaromatiske olier (HA-olier)
HA-olier er et biprodukt fra olieproduktionen og gør gummiet blødere, hvilket ofte efterstræbes i dækproduktion. Fra og med d.1 januar 2010 må dæk og olierne som anvendes i produktionen af dæk ikke sælges, hvis de indeholder mere end 10mg/kg av de gifte som der hyppigst findes i højaromatiske olier. HA-olier er kræftfremkaldende og påvirker dyrelivet negativt.
Mange dækproducenter er helt stoppet med at anvende HA-olier, og næsten alle sælger dæk som er produceret uden HA-olier.

Dæk skal genbruges
Før var gamle dæk et stort miljøproblem som indebærer sløseri med resourcer. Men i dag samles mere end 95% af de udslidte dæk og bliver gjort til nytte i kredsløbet. Genbrugsafgiften som betales når man køber et dæk, skal dække afhentning, bearbejdning, og til sidst genanvendelse af det udslidte dæk.

Dæk kan være livsfarlige
Hvis man ikke efterspænder sine nye hjul når du får skiftet dæk, er der en risiko for, at hjulet falder af i farten! I foråret mødte jeg en sådan bil med bremseskiverne hvilende fint på jorden. Sørg altid for at efterspænde dine dæk! Hvis du bruger dine dæk flere sæsoner i træk, men ikke kører så meget, kan gummiet i dine dæk begynde at tøre ind og sprække. Sædvanligvis ender det i en punktering, men hvis uheldet er ude, kan hele slidbanen løsne sig på dit dæk. I motorvejsfart går det ikke stille for sig! At køre med slidte dæk i øsende regnvejr er vel ikke noget jeg behøver at pointere. Aquaplanning er ikke lige så sjovt som at stå på vanski, men det bygger på det samme princip! Køb nye fine dæk til lave priser, så kan du køre sikkert! Klik dig ind på GoodGrip.dk

Dæk må ikke være dyre
Sammenlign altid med GoodGrip.dk når du skal købe dæk! Ofte er vi op til 40% billigere end de store kæder, når det kommer til dæk og fælge. Vi har fandtes siden 2002, vi er størst på dæk og fælge i norden, vi har over 100,000 tilfredse kunder og vi har over 130 værksteder, som vil hjælpe dig med dine dæk! Og nu har vi også en lav-pris-garanti! Hvis du kan finde dine dæk billigere hos nogen anden forhandler som ikke sælger på internettet – dvs et værksted – så erstatter vi omgående prisforskellen! Vi har også en tilfreds-kunde-garanti, så du altid kan være sikker på, at dit køb af dæk bliver, som du havde forestillet dig! Vi har for nylig udvidet vores kundeserviceafdeling, så vi nu har 12 medarbejdere, som kun arbejder, for at tage hånd om dig og hjælpe dig med dit dækkøb.

1 comment to Lave priser på daek og daekmontering naer dig

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>