Pirelli.. laveste priser på Pirelli dæk

Hvis Pirelli dæk var dit søgeord, er du kommet til det rette sted! GoodGrip.dk har næsten altid de absolut laveste priser på Pirelli! VI sælger alle Pirelli dæk og vi har altid et værksted nær dig som hjælper til med monteringen. Vi er meget hurtigere til at levere Pirelli end de fleste andre interetleverandører, og vi har en kundeservice i verdensklasse som er eksperter på Pirelli! Du skal være meget velkommen til at ringe til os.
Vi mærker at Pirelli har mange gode og populære dæk eftersom de sælger så godt. Både Pirelli Cinturato P7 som er miljødækket fra Pirelli og Pirelli P Zero Rosso som er Pirellis high-performance dæk ligger højt oppe i bedømmelserne. Pirelli er vundet mange dæktests og derfor har Pirelli gennem tiderne været et af de stærkeste varemærker.
Klik dig ind på GoodGrip.dk, så skal vi hjælpe dig med at finde et Pirelli dæk som passer til din bil – til de absolut bedste priser!
Lidt mere om Pirelli!
Bæredygtig udvikling har været en vigtig del af kulturen samt historien for Pirelli gennem årene. Det etiske valg er afgørende for firmaets strategi, som erkender det nære samarbejde mellem det økonomiske, sociale og miljømæssige hensyn. Pirelli er overbevist om, at valgene ikke kun bør baseret på at fremme væksten, men også på de positive effekter som det har miljøet og den sociale velfærd.
De etiske regler i Pirelli-koncernen reguleres af administrationen i samarbejde med medarbejdere, leverandører og kunder. Koncernen stræber efter at skabe værdi for sine aktieholdere samt at regulere sine industrielle strategier, sine finansielle strategier, sin politik som arbejder for en effektiv anvendelse af ressourcer.
Pirelli har forpligtet sig til at garantere ligebehandling for alle kategorier af aktieholdere. Kommunikation med alle interesser stræber efter åbenhed, respekt for kriterierne for præcision, tydelighed og lige adgang til information. Regelbundethed og samarbejde karakteriserer Pirellis indstilling til sine kunder, og giver hurtige og kompetente svar, der passer til deres behov. Koncernen bidrager til økonomisk velstand, vækst i de samfund, hvor de opererer i, ved at sikre effektive og teknologisk avancerede tjenester, der arbejder med de lokale myndigheder i den største respekt for hinandens selvstyrende områder, der støtter kulturelle og uddannelsesmæssige initiativer til at tilskynde enkeltpersoner til forbedre deres liv.
Individet er en vigtig ressource for gruppen, vel vidende, at de faglige bidrag fra sine medarbejdere, respekt for arbejdstagernes rettigheder og beskyttelse af sundhed og sikkerhed er nøglen til succes.
Dæk udgør en strategisk aktiv for gruppen, som identificeres som Pirelli Tyre.
Fremstillingssektorens struktur i virksomheden består af 20 fabrikker i 11 lande verden over. Pirelli er et kommercielt netværk, der dækker mere end 160 virksomheder.
Omsætningen på 4 milliarder euro som blev opnået i 2009, gør Pirelli til det femte største dækfirma i verden og den ledende virksomhed indenfor high-end segmentet. De totale indtægter fra Pirelli Tyre sikrer 89% af den totale omsætning for Pirelli & Co., som totalt omsatte 4,5 milliarder euro i samme periode.
Virksomheden Pirelli dæk, som består af to segmenter: Forbrug(ca. 70% av de totale indtægter) af dæk til motorkøretøjer, Sport Utility Vehicles (SUV), lette lastbiler og motorcykler samt industri (ca. 30% af omsætningen) hvilket indebærer dæk til busser, lastbiler, jordbrugsmaskiner og steelcord den grundlæggende styrke i de radiale komponenter. Disse Pirelli virksomheder er igen fokuseret på to forskellige kanaler: udskiftninger (77% af 2009 omsætning), dæk til køretøjer, der allerede er på vejen samt originalt udstyr (23% i 2009 indtægter), direkte fokus på producenterne.
Pirelli er med sin tekniske kompetence og sit inovative metode, gjort det muligt for Pirelli at underskrive aftaler med de mest prestigefyldte bilproducenter i verden. Pirelli er blevet et synonym på kvalitet og bedste ydelse. Det er i den høje teknologi og overlegne ydelse på den øverste del af markedet, at Pirelli dæk gennem årene har bygget sit lederskab.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>