Pagani Vs Ferrari på Nürburgring

Vi troede, vi havde set den hurtigste omgang på den tyske Nürburgring banen som Ferrari kørte en af vores race i 7 minutter med sin Ferrari 599 XX på 6,58. Den nye rekordholder er nu en anden italiensk producent, Pagani Zonda F, som onsdag løb 11 sekunder hurtigere end Ferrari.

For dem af jer, der hævder, at Zonda F ikke er en juridisk vej racer, vi først konstatere, at det ikke er Ferrari 599 XX, der sidste forår tog rekord. Vi kunne let sige, at jagten på den hurtigste omgangstid på den legendariske North Loop, bringer en ny kategori af biler. Man kunne kalde dem ”track biler”, en blanding af vej racer og racerbiler hvilket viser, at det gemmer sig mere end det oprindelige udstyr under kørslen racer tøj.

Den nye rekord på Nürburgring er således fastsat af Pagani Zonda F på 6,47 minutter, og føreren var Mark basseng der satte rekord. Han hævdede også, at der er yderligere otte sekunder at hente.

Pagani Zonda F er blevet bygget i omkring 15 eksemplarer og koster 1.500 tusind euro. Det er uden tvivl den mest ekstreme og eksklusive super sportsvogn fra Italien nogensinde. Den vejer kun 1072 kg og V12 motor fra Mercedes udvikler 740 hk, der giver den en topfart på 350 km / t og sende det fra nul til hundrede på bare 2,7 sekunder.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>