Køb dæk hos Tyremate.com

Det er både billigt og nemt at købe dæk hos Tyremate.com, også selvom du ikke ved så meget om dæk eller fælge.

Vi hjælper dig med at finde passende sommerdæk, vinterdæk og fælge, og du kan spare op til 40 % sammenlignet med dit lokale dækcenter. Vi fører dig trin for trin fra valg af bilmodel til valg af dæk og fælg, og til sidst tilbyder vi montering eller skift hos dit lokale dækcenter, der arbejder sammen med Tyremate. Det er hurtigt, enkelt og desuden rigtig billigt at købe dæk online. Ud over den enkle løsning at sende dækkene til die lokale dækcenter, kan vi også sende dine dæk hjem til dig selv eller til en anden ønsket leveringsadresse.

Tyremate.com, der har eksisteret på nettet siden 2002 som en af nordens største dæk- og fælgforhandlere via internettet, er aktiv i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Hos Tyremate.com finder du de nyeste produkter fra de største dæk- og fælgleverandører, f.eks. Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, SVF, Ace, Enzo, Dotz mm. Ved hjælp af vores certificerede dækcentre, der findes i de større danske byer kan vi garantere et højt serviceniveau. Vi har dækcentre i bl.a. København, Århus, Odense, Lyngby, Horsens, Vejle, Aalborg, Frederikshavn, Skagen, Esbjerg og mange andre steder. Vi udvider løbende vores netværk af samarbejdspartnere. Uanset om du leder efter sommerdæk, vinterdæk eller flotte alufælge, så har vi noget til dig og din bilmodel. Tyremate.com har over 50.000 dæk på lager, så vi har altid noget, der passer præcis til din bil. Tak for dit besøg. Vi er overbeviste om, at du vil finde billige dæk og fælge i vores store sortiment. Skulle du have spørgsmål, kan du ringe til vores professionelle kundeservice på tlf. 80 88 22 79.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>