Dæk design

Med en standard observation dæk kan se næsten alle de samme. Men se nøje, vil du opdage, at moderne dæk konstruktion giver en vis grad af styring, ride kvalitet, friktion og brændsler er langt bedre end de dæk, der var designet til kun et par år siden.
I dag er der dæk designs, der indeholder op til 200 forskellige råvarer, men også en kompleks arkitektur af stål sæt og computer designet slidbane. De forskellige dækproducenter bestræbe sig på at levere det bedste design spørgsmål om kvalitet og udseende.

I 1946 dækindustrien er revolutionerende indførelsen af radial dæk. Billedet nedenfor viser et tværsnit af radial dæk, hvor du kan se, hvordan det er struktureret. I dag, næsten 60 år senere, radial dæk er næsten det eneste dæk, der sælges, og det er på grund af dens fordele, med gode styretøj evne, ride kvalitet og udseende.

Den yderste del af dækket, slidbanemønster, som normalt er de mest engagerede pres. En vinter, for eksempel brug af et dæk, design, der er tilpasset koldt og glat vejbane. Racing Dæk Men ved hjælp af ud af et mønster designet til ekstremt høje temperaturer.

Mønsterdesign kan variere meget fra producent til producent. Lugs giver vejvedligeholdelse gennem sine forreste og bageste kant. Hæle er ofte beskæres (sajpning) at give ekstra greb. Banerne er bygget ind i slidbanen for at lede vandet bort.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>