Om

Altomdæk.dk er en ny blog oprettet af Goodgrip.dk som er et af Skandinaviens største forhandler af dæk og hjul online. Vi ønsker at tilbyde vores kunder og andre interesserede i mere information, tips, ekspertrådgivning, og industrien nyheder. På denne blog kan du læse og diskutere om vores produkter, nyheder og mere underholdende ting. Vi har også Henry, leder af kundeservice, der gør en lidt sjov, anderledes beskeder men også besvare dine spørgsmål. Nu tage nogle af denne blog og udtrykke dine meninger, fordi de er guld værd!

Hvis Goodgrip.dk
Goodgrip.dk / Bythjul Norden AB er et af Skandinaviens største dæk og fælg spillere på internettet. Bythjul har været online siden 2001 og er konstant stræbe efter at være på forkant med leveringstider, produktsortiment og brugervenlighed. Vi arbejder med et stort lokalt lager, hvor vi lager over 50.000 genstande, betyder det, at vi hurtigt kan samle og levere en stor del af vores katalog. I foråret 2007 begyndte også filialer i Finland, Danmark og Norge. Selskabet har i dag over 20 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka SEK 145 mio.

Goodgrip.dk / Bythjul Norden AB har hovedkontor i Stockholm. Opgørelse og produktion foregår i vores distributionscenter i Karlstad. Bythjul også har bekræftet garager omkring Sverige, hvor vores kunder kan få deres dæk monteret og sendt. Denne løsning letter stor kunde, der køber deres billige dæk på vores hjemmeside og derefter samler dem med deres lokale butik, og vi står for det overordnede ansvar.

Bythjul har visionen om at være så kundeorienteret som amazon.com i dækindustrien. Vi arbejder konstant på at sætte fokus på kunden og for at forbedre og lette hele købsprocessen.

Ejerskab Information
Bag Bythjul.com er grundlæggerne og Verdane Capital. Verdane Capital er blandt andet også en partner i 112ink.se at sælge blækpatroner online og Travelpartner.se, flybilletter på internettet.